Welkom bij het E-Mobility Park
 

Aanmelden

Woon of werk je in de buurt van de Kenniswerf in Vlissingen en heb je af en toe een auto nodig? Meld je dan aan bij het E-Mobility Park! Je kunt dan gemakkelijk met je smartphone één van onze elektrische deelauto's reserveren, openen, sluiten en betalen. Je huurt al een elektrische deelauto voor €7,50.- per uur. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je van ons verdere (persoonlijke) instructie over het gebruik van de auto's en de app. AANMELDEN


De app

Via een app op je smartphone reserveer je simpel en snel een elektrische deelauto bij ons. Via deze app op je smartphone kun je de auto openen, sluiten en betalen. Download hier de app voor Android en hier voor iPhone.

Handleiding Android App

Handleiding iPhone App


De auto's 

Onderstaande handleidingen liggen ook in de auto’s. Soms wijkt deze af als er specifieke kenmerken zijn voor het bedrijf waar de auto wordt gebruikt.

Handleiding Nissan Leaf 22 kWh

Handleiding Nissan Leaf 30 kWh

Handleiding Opel Ampera-E


Prijzen

Onderstaande prijzen zijn inclusief btw. Laadpalen en opladen

De elektrische deelauto’s kunnen op duizenden plaatsen in Nederland worden opgeladen. Met een Nissan Leaf kun je gratis opladen bij Fastned punten met je smartphone en inlogcodes die je apart van ons hebt ontvangen. Fastned laadpunten zijn te vinden op www.fastned.nl. Andere openbare laadpunten zijn te vinden op www.oplaadpalen.nl. Hier kun je laden met de laadpas die in de auto ligt. 


Instructievideo